UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja tak straciłem tysiąc złotych i się wycofałem a tu taką kasę puścił pazerny człowiek bo mu sztucznie wpływało na konto( niby jego konto ) Mają taki chwyt ALL że nakierują na konto i trzepią dane, każdy wie że nie wolno podawać danych ale ufa bo jest sposób (Andy Desek) potem hamują podgląd konta i kopiują wygląda to wiarygodnie bo widzisz swoje konto i wpływy a tak naprawdę jest to ALL, gdybyś w tym momencie zadzwonił do banku albo spojrzał na konto w bankomacie to byś tam nie widział żadnej wpłaty jaką widzisz na planszy gracza ! Zrozumiałem ich szybko ale potem znikło konto i ich telefony a policja w takich przypadkach bezradna bo udowodnienie oszustwa nie oznacza odzysku straty. Inwestycja kończy się jak samochód na obrazku obok > > >
  • Masz się czym chwalić, że ciebie też zrobili na hajs. Wy macie prawa wyborcze, to jest tragedia.
  • Nie ma czym się chwalić, pisze by innych zapobiec. A prawa mam nie tylko w Polsce, nie musisz ubliżać.
Reklama