UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeśli głowa Państwa Polskiego mówi, że to rodzaj sportu, honorowe pojedynki - to ja się pytam.... Za co zostali zatrzymani ? Czy nie mamy czasem do czynienia z bezprawnym działaniem resortu siłowego Państwa Polskiego ? Pan Prezydent wie co mówi. To przecież on jest jednym z ciał ustawodawczych. Jestem dumny z naszego prezydenta. Jestem dumny z kiboli piłkarskich. To najlepsi patrioci i najlepsi katolicy. W ogóle we wszystkim są najlepsi -tak jak nasz Pan Prezydent.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    16
    dyzio(2025-08-21)
  • @dyzio - Prezydent nigdy nie potwierdził, że brał udział w ustawkach. To wymysł TVN czy Onetu. Natomiast premier publicznie informował, że na mecze chodził że sprzętem czyli metalową rurą. Pytanie po co premierowi sprzęt.
  • @bra - Potwierdził. Jest film z tej ustawki i kadry.
  • @bra - Potwierdził i dumny jest z tego. Twoje ograniczone myślenie facet to nie kampania wyborcza. Co prawda Nawrocki się bił ale i Tusk lubił za Lechię karku nadstawić. To wiesz już jaką linię obrony przyjmą adwokaci oskarżonych. Wzoruję się na Lechu Kaczyńskim i Karolu Nawrockim wnioskuję o umorzenie postępowania.
  • @dyzio - To już nawet nie jest śmieszne. Poszkodowani są? Czy kibole pokonani w ustawce zgłaszają ciężkie pobicie? Taki tam rodzaj sportu jak mówisz. Jeden lubi ryby inny honorowe walki.
  • @dyzio - Internety piszą że to była ustawka rycerzy Marysi i skarpet bestii
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Oto tajemnica wiary(2025-08-21)
Reklama