UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "... z pieniędzy nie potrafi się wytłumaczyć się także klub kajakowy "Silvant" i jego prezes W. Załuski, o czym pisze już prasa !... " Tak pisałem w komentarzu do wystąpienia prezesa W. Załuskiego, które ukazało się 30.01.2026 na stronach port. EL-u. Także nie jest to koincydencja, lecz oczywisty efekt prowadzonego przez olsztyńską prokuraturę postępowania. Młyny sprawiedliwości mielą wolno, więc warto zaczekać na wyniki śledztwa. A niecierpliwych odsyłam do świetnego wiersza Juliana Tuwima "Śmierdziel", który to kończy się następująco: "... z tego morał się wywodzi dla wielu: nie protestuj, gdy sam smrodzisz, Śmierdzielu.... I to by było na tyle ! Pozdrawiam czytelników i Redakcję port. EL-u !
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    dziadek stefek(2026-02-04)
  • @dziadek stefek - Pan Dziadek Stefek, tu idealnie wobec Pana oczerniającego wpisu bez dowodów, przyjmie się cytat Stanisława Lem "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, ilu jest idiotów". W czasach powszechnego kłamstwa mówienie prawdy jest aktem rewolucyjnym, a kto twierdzi ten udowadnia. Pan jedyne co udowadnia to swoją slabosc. Miej jaja i wyjdz z łask anonimowości trollingu.
    4
    1
    Dziadek Stefek się...(2026-02-04)
  • @Dziadek Stefek się... - Kochany Mój !!! Po kolei: nikogo nie oczerniam, tylko stwierdzam fakt ! Rzeczywiście, cytat ze Stanisława Lema (nie Lem) pasuje jak ulał do tej sytuacji i jak czytam Pańskie wypociny, to cieszę się, że nie jestem sam ! Mienienie się "rewolucjonistą" jest chyba nadmiernym samouwielbieniem, żeby nie powiedzieć narcyzmem !!! Nawet jeśli jestem słaby, to myślę, że moje jaja nie mają nic do tego !!! A co do "anonimowości trollingu", to przyganiał kocioł garnkowi ! dziadek stefek prawdziwy, a nie tandetnie podrabiany !!!
    1
    1
    dziadek stefek(2026-02-04)
Reklama