UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Super... Pora na naszą dzielną Straż Miejską. Jeden Strażnik już jest w Areszcie na 12 lutego w piątek okaże się czy ma to jak w tym wypadku z byciem "funkcjonariuszem publicznym" Nadal jestem ciekaw czy następni dołączą za napaść jakiej moim zdaniem dopuścili się na niepełnosprawnego umysłowo pod Biedronką. Pora skończyć z bezkarnością mundurowych szmondaków którzy zamiast bronić i pomagać sami staja się bandytami. Pora to miasto wyczyścić z szmatławych szeryfów którzy sami są gorsi od wielu bandytów. Nie będzie bezpiecznego miasta gdy w mundurówce jest szambo którego smród powala Nie ma nic gorszego niż ktoś kto dla statystyki na siłę robi z kogoś przestępce i utrudnia mu obronę - Komendant Kulik to właśnie taki typ który zawsze chce mieć racje a raz za razem wychodzi na pajaca. Ten był jeszcze lepszy tyle że powinien dostać 5 lat bezwzględnego i delegacje do ZK Sztum lub ZK Barczewo. I bez prawa do zawieszenia części kary ale jak widąc dla Swoich sądownictwo w Elblągu zawsze pobłażliwe.... Żenujące zblatowanie....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    13
    MariuszLewandowski-Fc(2026-02-25)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Tak, jak cię człowieku nie trawię... Tak dość trafnie podsumowałeś jeden z aspektów szeryfa KK (miałeś okoliczność?). Potrafi ponad to, wymóc na podwładnych oczekiwany\zalecony wymiar kary. Najciekawsze jest to nieustanne żonglowanie statystykami w pełnej zgodzie z klasycznymi zasadami ekonomii dotyczącymi prawdy, g. prawdy i statystyki. Co ciekawe to już druga komendantura tego dzika, czy tura. Wieść gminna niesie, iż pierwsza przepadła w lesie. Hihihi i nadal potrafi zaskakująco rozliczyć wyjazdy służbowe hehehe
  • MariuszLewandowski-Fc Nie jestem zupą żeby mnie lubić czy trawić co więcej wielu ludzi woli żebym się ich nie czepiał i kiedy im mówię czego dotąd nie zrobili albo co jest do poprawki to to robią dla świętego spokoju bo jestem uparty a jak coś mówię to zazwyczaj wychodzi że mam racje. Jeśli robisz to co do ciebie należy dobrze to nie będziesz miał okazji się ze mną widzieć - i to bardzo dobra wiadomość dla wszystkich bo je też wolałbym siedzieć na basenie zamiast użerać się kimkolwiek. To co się dzieje w Elbląskiej policji to komedia dlatego podejrzewam że faktycznym powodem odwołanie poprzedniego komendanta nie był piec w jakimś komisariacie ale właśnie sprawa śmierci śp. Oliwiera i ta właśnie sprawa. Coś znaleźli i dlatego chcą to zamieść pod stół zmianą personalną. Policyjne statystyki - szczególnie "norny" mandatowe to żart co wyszło w sprawie Pani Skarbnik która chyba nie rozumie że nie można utrzymywać Miasta Elbląga z mandatów. Wyjazdy służbowe to pestka - to czy podjedzie po trasie na jakiś parkin z TIR-ówkamu albo po hamburgery nie ma znaczenia póki nie wpływa na to czy zapewnia tym Tir-ówką bezpieczeństwo / to tak przykładowo bo wielu policjantów uważa że nie musi pilnować bezpieczeństwa dilerów narkomanów prostytutek czy złodziei / co potem skutkuje takimi debilizmami.
    2
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2026-02-26)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Wiadomo, miałem już ci styczność z bajendą, kiedy to próbowałeś straszyć mnie prokuraturą :)))) konfiturą. Śmieszne jest to, że mentalnie nie jesteś bardzo różny od osób, które komentujesz... Piedestał natomiast próbujesz sobie stawiać pierwszoklaśny - wszystko dostrzegasz z niego w mig - tylko nie siebie.
  • MariuszLewandowski-Fc Przypomnij - pism z prokuratury mam kilka teczek może któreś dotyczy Ciebie ? Nie muszę jak widać budować sobie piedestału ani dokonywać samokontroli skoro mam tal liczne grono przeciwników. Chciałbym jeszcze żeby choć paru z nich miała jakąś klasę i potrafiło przekonać mnie że nie mam racji. Może ty się postaraj - chętnie poczytam jaki to jestem dureń i kanalia....
    1
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2026-02-26)
Reklama