UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Gdzie jest komunikat elbląskiej komendy ze w policji nie ma miejsca dla ludzi łamiących prawo jak to jest w podobnych przypadkach ? Mamy do czynienia z wyrokiem skazujący i więzieniem dla funkcjonariusza ktory uciekl z formacji jak się zacząl smród bo mu na to pozwolono !!! Czyzby w Elblągu panowaly inne standardy ?
  • MariuszLewandowski-Fc Co do komunikatu KM Policji świta racja, ,, ,natomiast co do świadczeń to o ile wiem do prawomocnego skazania w Polsce obowiązuje domniemanie niewinności i może się okazać że za chwilę pójdę o to do Sądy po raz kolejny - tym razem z Panem Kruze jako dyrektorem ZBK. Brak zmian w prawie w zasadzie uniemożliwiał dyscyplinarne zwolnienie i pozbawienie świadczeń natomiast ja uważam że tan rodzaj przestępstwa o ile był jednostkowy a sprawca pomagał młodym ludziom wyjść z szamba byłby niesprawiedliwy. Ja na uchylenie immunitetu posła Śliwki czekam prawie rok a Czarzasty jakoś nie ma czasu na takie głupoty jak postawienie posła - oszczercy przed Sądem bo musi zajmować się Nagrodą Nobla dla Trumpa. Takich wydarzeń w Polsce jest wiele i Sąd powinien w takich sprawach orzekać o ewentualnym pozbawieniu świadczeń emerytalnych wynikający z funkcji publicznej i ocenić całokształt służby sprawcy. I w tej sprawie też Pan Komendant powinien się wypowiedzieć
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2026-02-26)
Reklama