UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • O tym policjancie słyszałem dużo dobrego, miał po prostu pecha i faktycznie stał się "ofiarą" tego chorego systemu, ale niestety "znam" też kilku innych "policjantów" którzy już dawno powinni siedzieć, a mają się świetnie i robią kariery albo są już na "zasłużonej" emeryturce i dalej "kręcą lody".. niestety służba w policji przyciąga przestępców, którym w mundurze łatwiej kombinować.
  • MariuszLewandowski-Fc Zapraszam do kontaktu ma maila mariuszlewandowski1966@gmail. com chętnie zajmę się i Policją bo Straż Miejską w zasadzie mam już skończoną o można pisać zawiadomienie o zamiarze przeprowadzenia Referendum w sprawie jej likwidacji. Każda służba mundurowa ma takie okazje podobno do Elbląga zawijały barki z węglem wzbogaconym o ruskie papierowy i wódkę - Straż Graniczna była zblatowana z przemytnikami czy nikt im nie napisała że mają kontrolować barki ? Kiedyś pisałem apelacje w sprawie celnika którego przemytnik z którym był w układzie wsadził do bagażnika i na minutę pozbawił wolności... Do dziś się śmieje z takiego nadgranicznego BDSM, ,, ,,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2026-02-26)
Reklama