UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przecież to każdy wiedział jak to się skończy, całe szczęście, że nikt nie zginął, nie od dzisiaj można go było widywać na mieście, przecież to strach na drodze, oby Elbląscy policjanci nie próbowali kolejnej sprawy pod dywan zamieść, chociaż skoro to taki bandzior to kto wie czy nie ma jakichś kontaktów w policji…
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    0
    Euzebiusz(2025-10-29)
  • @Euzebiusz - Od kilku miesięcy już wspominałam o tym mężowi, ostatnio „ten partner owej kobiety” wyhamował mnie na środku drogi tylko dlatego, że zmieniłam pas na pas którym poruszał się Pan z mercedesa, nie ukrywam że było to napewno ponad 100km/h, a ja jechałam po prostu przepisowo.
    6
    0
    Anna68(2025-10-29)
  • MariuszLewandowski-Fc @Anna68 - Droga Aniu polskie drogi to obraz rozpaczy i zgroza. Kiedyś kiedy się spieszyłem na starej S7 poruszałem się z szybkością ponad 200 km na godzinę za to zapłaciłem 38 punktami i kolejnym egzaminem a ani razu nawet nie miałem nawet obcierki. Na trasie do Poznania kierowcy ustępowali drogi z grzeczności ale za Bydgoszczą trzeba było mrugać światłami i jechać "na trzeciego" Proponuje Szanownej Pani ustępować drogi szybszym kierowcą - na Niemieckich autostradach to standard na Polskich chwalebny wyjątek, Życzę by była Pani takim chwalebnym wyjątkiem zawsze....
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-10-30)
Reklama