UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zawsze nie mogę wyjść z podziwu jak tacy pacjenci sobie beztrosko żyją. Jadą sobie takie dwa ludki z pustką między uszami, ten ćfok z zakazem jazdy, auto bez przeglądu, bez OC i co oni sobie wyobrażają. Żeby to jeszcze jacyś rebele byli co żyją poza systemem a to zwykłe chłopki, na wszystko wyjechane, wszystko w pupie, byle do przodu, byle do pierwszego, byle do weekendu. Odpęka sobi teraz wyroczek, poleży, poje, pogada, potem będzie bajki opowiadał jak to było w puszcze fajnie. Podziwiam takie luźne życie, ja zostałem z goła inaczej wychowany
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    38
    1
    podziwiam(2026-01-29)
  • @podziwiam - Wychowanie to jedno. Inna sprawa że politycy dają przykład swoim żeby nie stosować się do litery prawa
  • @podziwiam - jak masz inne zasaday i wartości to po co się wcinasz miedzy wódkę i zakoskę? Pytał cię ktoś o zdanie jak zyć? Myslisz ze kogoś obchodza twoje wypociny? że ktoś je taki przeczyta? zyj p oswojemu i daj życ innym i swoej rady kieruj tam do rodziny a nie innych. kazdy ma swój rozum i wie jak ma życ i nie potrzebuje takiego internetowego psychologa, też ałorytet się znalazł hehe
  • Co za tluk
  • @anonim, no ciebie obchodzą, bo tez się trochę napociłeś żeby mi odpisać. ja daję tylko do przemyślenia że taki element to raczej powinien w domu siedzieć i nie wychodzić, bo to ni jak się nie ma do normalnego funkcjonowania w społeczeństwie. takie wyjechanie na wszelkie zasady to jest świetny podkład pod np. recydywe.
    7
    0
    podziwiam(2026-01-29)
  • Nie mówi tak o tacie, wytłumacz mu spokojnie że zupe się je łyżką a nie widelcem.
    2
    1
    podziwiam(2026-01-29)
  • @podziwiam - Podpinam się, dosłownie
    1
    1
    Rocznik 86(2026-01-29)
  • @podziwiam - jego czy kogoś wybór, niech sobie bedzie nawet i gitem!
  • @podziwiam - Poza systemem? Stabilnie po drogach porusza się 350tys aut bez OC. Plus margines tych uszkodzonych / porzuconych. Ludzie czynszów nie płacą, rachunki za prąd regulują po odcięciu światła a Ty udajesz, że świat jest różowy.
Reklama