UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A nie jesteście zainteresowani co ta dziewczyna ze swoim chłoptasiem zrobili taksówkarzowi?
  • Nie, nie jesteśmy ciekawi ponieważ artykuł o tym nie mówi. Skazali na razie nieprawomocnie policjanta wiec może się jeszcze odwołać.
  • A czy ona była oskarżoną czy świadkiem? Nie życzę Ci, żeby Policja tak Ciebie potraktowała. Nie byłoby Ci chyba do śmiechu. Tych nagrań są setki. Policjanci szczególnie w relacji z kimś młodszym prostej interwencji na ulicy dziwnie zaczynają się zachowywać. Zamiast wypracowanych procedur zaczyna walą ludziom na Ty, lecą wulgaryzmy a jak zobaczą telefon, że mogą podpaść zaczynają swoje gierki. Oddaj telefon musimy sprawdzić czy nie kradziony. Próba kasowania nagrań itp. Mamy XXI wiek a Policjanci dalej muszą dorabiać na stolarniach, klubach nocnych na bramkach. Dlatego pracują tam desperaci.
  • Co mam piernik do wiatraka.. też jesteś policjantem i bronisz swojego jak i część tych komentarzy broniąc wariata na służbie który siłą próbuje naciskać na świadka... to takie msmyyw Polsce prawo że policjant robi co chce.
  • MariuszLewandowski-Fc Rozwiązaniem są kamery na mundurach. Dostałem jedno z takich nagrań które dotyczyło mojego wezwania i wydaje mi się że jest to skuteczny sposób.... Rozwiązanie - transmisja wydarzenia bezpośrednio na Facebooka skąd już nikt go nie ściągnie i nie skasuje... Kasowanie nagranie prawdopodobnie można udowodnić a jest to naruszenie praw autorskich do nagrania i za coś takiego należy się słone odszkodowanie co zapewne pozbawi Policjanta pracy w trybie dyscyplinarnym w kwadrans, ,, ,, Jak chcą niech dorabiają - nic w tym złego, Jak ktoś ma wyższe aspiracje i nie boi się pracy niech pracuje i zarabia, Co do klubów nocnych to już chyba nie bo bez zgody Komendanta mogą być wydaleni ze służby niemal z automatu, ,, ,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-07-03)
Reklama