UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zaproponowano mu możliwość zamieszkania w Schronisku dla Bezdomnych im. Św. Brata Alberta przy ul. Nowodworskiej lub skorzystania z pobytu w noclegowni przy ul. Nowodworskiej, bądź przy ul. Królewieckiej. Odmówił skorzystania. Wskazano też możliwość skorzystania z posiłków w ZAZ „Elblążanka” od 20 października. Skoro odmówił i woli mieszkać w garażu i błędnie przeprowadzili sprawy spadkowe to sorry sam sobie winien niestety.
  • Odpowiedz sobie na pytanie, czy ty sam chciałbyś mieszkać w schronisku dla bezdomnych, z kilkunastoma innymi facetami, często o wątpliwym mentalu czy standardzie higieny? Jeszcze co ważne - noclegownia przyjmuje interesantów tylko na noc (jak sama nazwa wskazuje). A potem co? Ulica? Sam byś chciał tak żyć? To nie pitol farmazonów, tylko postaw sam siebie w podobnej sytuacji. Sprzed komputera, gdy jest ciepło w de, to się każdy umie wymądrzać. A empatii zero.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    2
    ernest(2025-10-28)
  • @ernest - A Ty odpowiedz sobie na pytanie, to może willami autem dla każdego uczciwie pracującego. Ja chętnie przyjmę. Moje dzieci ciężko pracują i nie mają swoich mieszkań. Znowu temat zastępczy organu....
  • Popadasz ze skrajności w skrajność, odpijasz piłeczkę po złości - a ja tylko poruszyłem temat, empatyzując z sytuacją pana Ryszarda.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    ernest(2025-10-28)
Reklama