UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No jeśli w tej dyskusji pada argument, że człowiek idący po alkohol o pierwszej w nocy powinien się zastanowić czy nie jest uzależniony - to sorry, ale nie ma o czym rozmawiać. To nie jest rzeczowa dyskusja tylko dziecinada. Jesli ktoś ma ochotę iść w nocy do sklepu a ktoś inny chce w nocy w sklepie sprzedawać to nie ma żadnego problemu. Cukrzykom też nie zabronimy kupować batoników w nocy i palaczom papierosów itd. Żenada.
  • "No jeśli w tej dyskusji pada argument, że człowiek idący po alkohol o pierwszej w nocy powinien się zastanowić czy nie jest uzależniony - to sorry" - Jaka siła i potrzeba zmusiła by mnie do wyjścia o pierwszej w nocy po alkohol, ŻADNA. TAK, idący nocą po alkohol, powinien się zastanowić czy potrzeba alkoholu nie jest już u niego najważniejsza.
  • Po alkohol wysyła się trzeżwego...
  • No tu się nie zgodzę, pracowałem do 24 czasem do 2 w nocy, wracając jeździłem do sklepu po piwo (fakt piwo nie wódkę), a gdy wracałem po nocce o godz.6 też lubiłem wypić piwo - ludzie nie mogli zrozumieć, że dla organizmu był to wieczór, a nie 7 rano przed pracą. Ogólnie warto zrozumieć, że alkohol jest to trucizna, i tak go przedstawiać i edukować młodzież.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    okoniowaty(2025-10-06)
Reklama