UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mnie jako młodzież gryzie to że przez pis mamy pisflacje i ceny w sklepach wyższe niż w Niemczech. Prąd mamy 3x droższy niż młodzież w Hiszpanii i do tego muszę płacić haracz emerytom
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    14
    Młodzi przeciw pis(2025-03-27)
  • @Młodzi przeciw pis - Jaki haracz emerytom? Gdyby nie obecni emeryci nie byłoby ciebie, a Polska byłaby wciąż pod radzieckim zaborem. Ja płacę haracz na 800+, żadnych dodatków nie miałam nawet tzw. rodzinnego nie otrzymywałam za zbyt wysokie zarobki (przychody w rodzinie). Dzieci utrzymaliśmy sami i zadbaliśmy o ich wykształcenie. Jakich programów rozdawniczych jesteś beneficjentem?
  • @Młodzi przeciw pis - Ty już zacząłeś odkładać na swoją emeryturę i świadczenia z ZUS będziesz miał w głębokim poważaniu.
    4
    1
    GłębokaMyśl(2025-03-27)
  • Gdyby austriacki malarz nie rozpętał piekła na świecie, ruskie czołgi nie musiałby jechać na Berlin, nie byłoby czerwonego zaboru w Polsce, moi dziadkowie nie spotkaliby się w Elblągu po wojnie, mój ojciec by się nie urodził i nie byłoby mnie na świecie. Twoje przypisywanie zasług emerytom sięga trochę dalej, a tym samym odbiera im te zasługi, które tak dzielnie przypisujesz. Zapamiętaj sobie raz na zawsze. Płacili 12 składek w roku. DWANAŚCIE! Nie 13,nie 14,tylko 12.Wszystko co jest ponad 12,jest dla obecnie pracujących haraczem.
    3
    7
    DasModel(2025-03-27)
  • @Młodzi przeciw pis - no właśnie wzorcowo pokazałeś jak nisko stoicie intelektualnie, DNO
  • @Młodzi przeciw pis - Czas żeby zacząć uczyć tą młodzież co to jest inflacja i jakie czynniki odpowiadają za jej wzrost i spadek. Bo jak widać po tym ekonomiście i jego komentarzu to w szkole tego nie uczą albo komentujący nie uważał na lekcji..
  • @Młodzi przeciw pis - kompletna ignorancja ekonomii sprawia że pojawiają się takie komentarze, nie dziwi mnie więc że można łatwo manipulować społeczeństwem zwłaszcza młodym i odpowiedzialnością za globalną inflacje obarczać Kowalskiego z Sudanu.
Reklama