UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc No cóż jak widzę Konfederacja Korony Polskiej w Elblągu stacza się na dno coraz szybciej. Złożenie wniosku o przeprowadzenie referendum bez treści tego pytania jest żenującym przykładem demoralizacji partii która miła być partią kadrową polskiego konserwatyzmu i obrońcą idei Państwa. Na "większą chwałę błazna" można dziś z żalem sparafrazować zawołanie "ad maiorem Dei gloriam" wpisane w tarczę herbową tej partii która dziś jak "Fortepian Chopina" uderzyła o bruk Elbląga. I szkoda że uczyniła to na własne życzenie a nie z rąk zaborcy czy okupanta. Mimo nieustannej sympatii dla Grzegorza Brauna cieszę się że nie ma mnie wśród ludzi czyniących z własnej niekompetencji publiczną komedię....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    64
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-09)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Panie Mariuszu jest Pan krytycznie nastawiony do wszystkich partii? Do jakiej Panu najbliżej i dlaczego?
  • MariuszLewandowski-Fc Tą jedną kochałem i nie szczędząc sił i środków starałem się wdrożyć w życie jej misję - wyplenienie z polskiej sceny politycznej łajdactwa interesowności i niekompetencji licząc że nie będę w tm zbożnym dziele sam Gdy przyszła pierwsza próba zaproponowałem protest wobec nominacji opaczewskiego na stanowisko Wojewody okazało się że Zbrzeźnemy bliżej do jago dawnego koleżki niż do Statutu i Misji partii.. Kto przeciw łajdakom nie staje staje razem w nimi. Ja z łajdakami stawać nie zamierzam nawet jak mam stać sam. Na większą chwałę Pana ale z odwagą w mówieniu prawdy której w tej partii już nie ma.... Szkoda
    3
    12
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-09)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Mariusz - jesteś chłopie dosyć doświadczony i wierzysz w to referendum? Konfederacja w ten sposób zbiera podpisy poparcia dla Mentzena. Dlaczego zawsze oni "organizują" referendum przed kampanią wyborczą i zawsze brakuje im 2 podpisów poparcia by referendum się odbyło, a listy poparcia "niszczy" Stefuś osobiście i bez świadków - odmawia uczestnictwa obserwatorom?
  • MariuszLewandowski-Fc Z tym pytaniem proszę do Prokuratora Rejonowego który pomimo zgłoszonego zawiadomienia o cudzie wskrzeszenia zmarłych sprawą się nie zainteresował i przysłał mi umorzenie postępowania. Dla mnie jest oczywiste że chodzi o promocje autorów w pierwszej kolejności na ba plecach naszego sukcesu z 2013 lansują się na gwiazdy lokalnej polityki... Ale teraz Zbrzeźny posunął się do kłamstw również na temat naszej pracy i po niedzieli siądziemy z kolegami do rozmowy co z tym zrobić. Myślę że czas na ripostę i przypomnienie po co jest referendum i jak działa. Ale prawdziwe a nie dmuchane przez kłamców i politykierów....
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-10)
  • MariuszLewandowski-Fc Nie do końca jako dawny członek Konfederacji Korony Polskiej jestem monarchistą ale podobnie jak Braun zdaje sobie sprawę że to praca na pokolenia nie na dekady. Przywrócenie znaczenia Klejnotu w kraju gdzie nikt nie szanuje własnego słowa a szmondactwo jest powszechne nie jest łatwo. Natomiast póki ma być demokracja ma być bezpośrednia a to wymaga edukacji obywatela. Media słabo sobie z tym radzą, ,, ,
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-10)
Reklama