UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zanim ktokolwiek się wypowie, poczekajmy na opinię wszechwiedzącego, najmądrzejszego, najsprytniejszego wśród sprytnych, dominatora klawiatury, pogromcy stereotypów, jedynego w swoim rodzaju, niezmordowanego MARIUSZA LEWANDOWSKIEEEEGOOOOO!
  • MariuszLewandowski-Fc Już zadowoliłem Pana ? Miło że zamiast kalumni jest lekka szydera chyba zaczynamy się szanować co jest dobrą zmianą. Ale akurat w sprawie Referendum jestem jednym z 10 ludzi obeznanych z tematem a że byłem jednym z trzech pierwszych członków Konfederacji Korony Polskiej w Elblągu i inicjatorem przyjazdu Grzegorza Brauna jeszcze w 2015 to i o tej partii wiem więcej niż wielu jej członków. W obu tych dziedzinach na raz - jestem zatem ekspertem wyjątkowym... Proszę tak dalej bo zaczyna być miło i merytorycznie. Pozdrawiam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    16
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-09)
  • @MariuszLewandowski-Fc - A ten Braun to miał gaśnicę w 2015 czy zabesp[ieczyliście na przyjazd?
  • @MariuszLewandowski-Fc - PO udanym referendum prawie wszyscy szczęśliwie POwrocili na salony-:)))
  • Tto jest jedyny sukces PO, po referendum powróciło znowu PO... Nipotrzebne referendum.
  • MariuszLewandowski-Fc Kodeksu Wyborczego nie dało się zmienić a że premiuje on partyjne kliki i złodziejskie układy wybory w 2013 przegraliśmy jako Komitet bezpartyjny ale wygraliśmy jako ludzie. śp Jerzy Wilk zaproponował kolegą dobre "biorące" miejsca na listach PIS i jestem dumny z tego że żaden z nas nawet nie zapytał o numer na liście czy okręg. Jako Obywatele wygraliśmy z pokusą za którą wielu innych się sprzedało. Nie wszyscy sam Nowaczyk zniknął z polityki i wygląda na to że ma na nią alergię. Ci którzy wrócili są już zupełnie inni i dziś żaden z nich nawet nie próbuje stosować metod jakie wtedy były na porządku dziennym. O reszcie może kiedyś opowiem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-09)
Reklama