UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zdecydowanie nie, ludziom odbija. Bawią się w lekarza, gdy nagle coś się stanie, jedzą leki jak cukierki, zamiast dbać o profilaktykę. Skoro ktoś chce by apteka była całodobowa, zapraszam do pracy. Żyję w pewnym z państw EOG, gdzie apteka jest czynna w tygodniu do 17,w sobotę do 14 i nikt nie ma z tym problemu. Polakowi nie dogodzisz, bo biedny nie ma czasu ani na zakupy, ani by kupić leki. A to się nazywa zwykłe lenistwo. Pracowałem na trzech zmianach i nie miałem problemów, z organizacją czasu. Weekendy miałem wolne od sklepów :)
  • Medium Chahaha, akurat firmy farmaceutyczne robią wszystko, by upodobnić leki do cukierków albo soczków, wszystko na słodko! I to pomimo odkrycia, że wcale nie potrzeba zawartości cukru (sacharozy), żeby organizm uruchamiał mechanizm jak przy podaniu prawdziwego cukru do organizmu. Sztuczne słodziki nie dość, że trujące, to jeszcze mają ten sam efekt. A i prawdziwych cukierków, czy lizaczków w aptekach nie brakuje!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    3
    Medium(2025-05-08)
  • Stek bzdur.
Reklama