UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Powoływania takich rad bezsensowne. Pan prezydent powołał różne rady np gospodarczą i jakie są efekty ich funkcjonowania. Dla mnie zerowe
  • MariuszLewandowski-Fc No i znów nie mogę się nie odezwać... Absolutnie rozumiem ale przypominam ten odcinek "Klosa" gdy Wernitz Lubow Olers i Farenwirst stworzyło mitycznego Grupenfirera Wolfa. Tworzenie rad ma pewną funkcję rozwodnienia odpowiedzialności ale to zależy od zachowania Pań. Nie przez przypadek wspominam Angelikę Domańska bo to jedna z tych osób w Elblągu która jednoosobowo potrafiła stworzyć Marsze Kobiet Marsz Równości i kilka innych imprez i pomijając bezsens walki kobiet o prawo do legalnej aborcji na życzenie robiła swoje działania z rozmachem i przytupem. Być może w tej radzie postania inna równie silna osobowość bo Kaja Szynkielewska niestety z czynnego udziały w polityce się wycofała z wielką szkodą dla Elbląga a na pewno jest to równie silna osobowość ale o przeciwnych poglądach. To może być miejsce na nowe postacie tamtego kalibru w spódnicach ale może też być środowisko konsumentek kawy zainteresowanych wyjątkowymi cechami kremów odmładzających. Mają szansę - czy z niej skorzystają to już ich rzecz ja w każdym razie jestem zainteresowany zastąpieniem luki po wspomnianych wyżej działaczkach bo ją widzę.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-18)
Reklama