UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Rower elektryczny? - Urządzenie, które jest hejtowane ze wszystkich stron" TEN PAN CHYBA NIE JEST KOMPETENTNY... W 2023 roku sprzedaż rowerów elektrycznych w ich państwie była większa niż tradycyjnych, osiągając 53 proc. " - wskazał Piotr Arak.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Co za bzdury(2025-02-26)
  • @Co za bzdury - Elektryki są poddawane ostracyzmowi głównie w mediach społecznościowych, w internecie.
  • @Co za bzdury - Kupują te rowery leniuszki, którym się wydaje, że uprawiają jakąś aktywność, ale rower elektryczny to żadna aktywność a oszukiwanie siebie. Pan Kamm dobrze mówi i zna się doskonale na rzeczy.
    6
    4
    Slavek(2025-02-26)
  • @Slavek - Nie do końca z tym się zgodzę. Są tacy użytkownicy, którzy decydują się na zakup właśnie ze względu na kłopoty zdrowotne. Są też tacy (znam osobiście), którzy mają takie rowery ale z napędu elektrycznego korzystają okazjonalnie w trudnych warunkach. Sam jeżdżę zwykłym rowerem ale gdy przyjdzie taki czas gdy silniki i baterie będą o połowę lżejsze to elektryka z chęcią kupię. Wszystko jest dla ludzi.
    4
    0
    Zainteresowany Jarosław(2025-02-26)
  • @Zainteresowany Jarosław - Dbam o formę, poniedziałek wsiadam na elektryka i jadę 3 km, wtorek tyle samo na hulajnodze, środa ide ze znajomymi na siłkę ale nie przebieram się bo fajnie się godzine gada, grunt, że karnet odbity, czwartek idę na basen ale przesiaduję w saunie i jakuzi, piątek spacer 1200 metrów, zamiast samochodem idę pieszo do pizzerii aby móc wypić piwko. Sobota tylko leżę (piwek była więcej a w domu poprawka 0,7), niedziela - poprawka z soboty, ale od poniedziałku znów dbanie o formę i wsiadam na elektryka :D rower mam na myśli. najważniejsze to ruch a u mnie jak widzicie go nie brakuje.
    2
    2
    Slavek(2025-02-26)
  • @Slavek - Pokazujesz skrajność. Owszem, niektórzy uprawiają w ten sposób sport. Inni mają wywalone na wszystko i polegują na kanapie cały dzień gapiąc się w sufit, telewizor, książkę. Ale do rzeczy... Posiadanie elektryka (roweru znaczy) nie jest niczym złym. Wszystko jest dla ludzi. Niektórzy są po prostu leniwi, niektórzy kupili bo zwykły rower to zbyt wielkie wyzwanie a w życiu towarzyskim chcą uczestniczyć, niektórzy kupują bo chcą mieć bo mogą a jeszcze inny są już starsi i taki rower to dla nich idealna rzecz do tego by być nadal aktywnym. Ich wszystkich nie powinieneś wrzucać do wspólnego wora.
    2
    0
    Zainteresowany Jarosław(2025-02-26)
  • @Zainteresowany Jarosław - Oczywiście, pokazałem w ironiczny sposób jak robią niektórzy i masz rację, błędem byłoby wrzucać każdego do jednego wora, ale pokazuję zachowania wielu osób, którzy tak robią jak ja opisałem a rower elektryk tylko im pomaga. Rower elektryk to nic złego ale myśle że jest nadużywany. U na jest ich mało ale jadąc latem po R-10 to dopiero widać maszyny. Ja ze swoim rowerem należę tam do mniejszości. Dziwię się tylko, że jak jest wycieczka rowerowa to wiele osób przyjeżdża rowerami elektrycznymi, a może zaczną motorami?
    0
    0
    Slavek(2025-02-26)
  • @Slavek - Cieszę się, że mamy zgodę!
    0
    0
    Jan zainteresowany(2025-02-27)
Reklama