UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Marek, Marecki... ikona rowerowa miasta Elbląg. Człowiek-rower. Zawsze na rowerze. Acz są chwile, że nie jeździ. Gdy śpi lub bierze prysznic (jazda w deszcz nie jest wliczana). Jak nie zdąży na pociąg do Gdyni, to żaden problem... Najwyżej godzinę później będzie w Gdyni... Rowerem. On, Marecki, prekursor jazdy z Elbląga do Krynicy Morskiej. Rowerem. Ale, ale zimą po zamarzniętym Zalewie. Niczym Roald Amundsen na biegun południowy. Też po lodzie. Moim zdaniem, władze miasta powinny uhonorować Mareckiego np. ławeczką z brązu z siedzącym na niej Markiem trzymajacym rower. Też z brązu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Blumenbauer(2025-02-26)
  • MariuszLewandowski-Fc @Blumenbauer - Rozumiem że chciałeś sobie troszkę z Kamma zażartować ale przypadkiem wystawiasz mu całkiem dobrą opinię. Mnie rowery jakoś nie ekscytują choć w tamtym roku troszkę pojeździłem po Niemczech to nie decydując czy stanowisko jest potrzebne uznaje że to jednak odpowiednia osoba. Choć naciskanie pedałów jest politycznie niepoprawne.....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-26)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Bo taki miałem zamiar z dobrą opinią. To świetny rowerzysta. Ja jeżdżę rowerem cały rok.
    0
    0
    Blumenbauer(2025-02-28)
Reklama