UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Rzeczywiście psie kupy to zmora którą są zmuszeni z niesmakiem tolerować mieszkańcy bo przecież Straż Miejska ma to generalnie w d. .. .. Ją interesują tylko i wyłącznie żle zaparkowane samochody. Często wychodzę na spacery i nie udało mnie się nigdy ale to dosłownie nigdy spotkać idącego pieszo przedstawiciela Straży Miejskiej na osiedlu. Natomiast można spotkać jeżdżącego samochodem w miejscach gdzie można złapać kogoś na złym parkowaniu. Taka Straż Miejska jest nam nie potrzebna. A tak na marginesie, pouczenia jak widać nic nie dają natomiast kary finansowe i pokazywanie zdjęć w prasie osób które nie sprzątają po swoim pupilu mogło by przynieść jakiś efekt. Może włodarze miasta wreszcie zajęli by się i tym problemem bo oglądanie psich kup do przyjemności nie należy.
  • moja sąsiadka wyprowadza dużego wilczura za dom(tam są ogródki). Latem okna nie można otworzyć, taki smród. Zwróciłam uwagę to obrażona przez lata:(
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    3
    sąsiad(2014-02-12)
Reklama