UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeśli Polska ma być dla Polaków, to nie kupujmy kebabów. Wtedy Padną te "restauracje" i będą musieli się zwijać :D A co do tych zdarzeń, to sam jestem ojcem dwójki dzieci. Nie ręczę za moje działania w kierunku jakiegokolwiek człowieka, który by "uśmiechał się" do moich dzieci. Czy to łaciaty* czy biały.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    119
    31
    Dalmatyńczyk(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - Dobrze, dobrze. Jestem z Tobą jak najbardziej
  • @Dalmatyńczyk - To akurat smutne co napisałeś bo uśmiech nie ma w sobie nic złego
    9
    2
    Gosia777(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - Połowa tych "patriotów", którzy nie chcą innych ras w Polsce zajadają się kebsami od cudzoziemców. Tyle w temacie
    9
    10
    Jango(2025-04-22)
  • @Gosia777 - W Polsce ma. Prawdziwy Polak się nie uśmiecha !
  • @Dalmatyńczyk - Wracamy z mężem ze spaceru, mała dziewczynka, niespełna dwuletnia, ciągnie wiaderko wypełnione piaskiem. Widać, że sprawia jej to trudność, ale się do nas uśmiecha i mówi niezrozumiałym dla nas językiem. Jej tata, zajęty telefonem siedzi na placu zabaw. Nawet nie zauważył, że dziecko już jest za ogrodzeniem. Mój mąż zapytał dziewczynkę, uśmiechając się- pomóc Ci? Rozumiem, idąc tropem Twojego komentarza, powiem dostać po gębie bo uśmiecha się i mówi do nieznajomego dziecka. Nie rozumiem takich ludzi.
    15
    14
    starsza pani(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - To może Niemcy dla Niemców, Anglia dla Anglików, Irlandia dla Irlandczyków itd. niech wszyscy Polacy wracają do Pólski dla Polaków
  • @Dalmatyńczyk - Znaczy za uśmiech byś pobił? Zabił? To trochę przesada. Gdyby każdy tak myślał 90% ludzi by się wzajemnie pozabijało i zostałyby tylko smutne .
    5
    2
    Art :)(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - Nie no teraz poleciałeś hitem. Wolałbyś żeby ludzie robili złowrogie miny?
    3
    0
    Jarek z Elbląga(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - To ja zaczynam się bać, albowiem usmiecham się do dzieci, do małych dzieci też, na placu zabaw też, czasem zagaduję albo daję się zagadać.
  • @Dalmatyńczyk - Tylko że Polscy nacjonaliści z PiS i Konfederacji zamiast schabowego jedzą właśnie Kebaby!!!To ich potrawa narodowa.
Reklama