UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc to że ktoś wymaga wsparcia to zło natomiast mam sygnały że ECUS to instytucja nie traktująca podopiecznych z należytym szacunkiem. Kiedyś przyjąłem rolę reprezentanta pewnej matki zastępczej podczas rozmowy z pracownikiem socjalnym na jednej rozmowie problem chyba się skończył bo po raz kolejny nie prosiła o pomoc. Natomiast sam uznaje że pracownikom ECUS brak delikatności ale rozumiem wypalenie zawodowe - rzecz ludzka szczególnie że jest wiele osób żyjących na dość wysokim poziomie i korzystających z wparcia głownie dawna ekipa z Granicy Polsko Rosyjskiej. Nic nie jest idealne ale ECUS miota się w sztywnych ramach programów jakie napisał i trochę "karmi sam siebie " produkując sterty papierów. Ale jakoś sobie radzą i chyba dobrze że są bo bez nich wielu by utonęło już dawno Mama nadzieje że dadzą radę nie wypalić się do cna bo ciągłe słuchanie o problemach dołuje, ,, ,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    8
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-19)
  • @MariuszLewandowski-Fc - O proszę i tutaj nasz wszechwiedzący wi... Proponuję ludu Elbląga wybrać tego wszechwachowca wszechdziedzin na stanowisko ekspert od wszystkich spraw ludzkich, zwierzęcych i kosmicznych przy prezydencie miasta. Prezydent na pewno zyska, wyda się wtedy bardzo mądrym, bardzo ładnym i bardzo pucio, pucio...
  • MariuszLewandowski-Fc No cóż miło mi że budzę w kimś takie miłe skojarzenia... Ekspertem jestem też od spraw Galaktycznych ale to jakoś w zarządzaniu Elblągiem nie pomoże.... Natomiast nie jest tajemnicą że oczekuje wyznaczenia miejsca pochówku lub kremacji psów.... Mój ma już lat i co prawda jest w świetnej formie ale czas oby nas tyka, ,, ,AAAA ma Pan kiepski gust nazywając mnie ładnym. Nie noszę krawata....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-19)
Reklama