UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak jest dzielić na każdym poziomie. tuskanie w akcji CD. Następnie podzielić brunetów i blondynów, następnie tych którzy piją mleko i go nie piją, a na wszystko dawać nasze pieniądze.... Pognać wreszcie tych szkodników z popslu
  • MariuszLewandowski-Fc A ty jakiś poszkodowany na rozumie jesteś czy co ? Każde ciało konsultacyjne jest pożądane a szczególnie ciało kobiece. Podział na kobiety i mężczyzn jest podziałem naturalnym i miło że nie ma w Elblągu Społecznej Rady Lesbijek czy Rady do spraw równego traktowania p... . Jak mam słuchać wywodów kobiet - radnych zakochanych we własnym głosie to niech sobie zrobią posiedzenia z kobietami i omawiają kroje sukienek i spódnic mnie to interesuje zapewne tak samo jak owe Damy zasada działanie mechanizmu różnicowego czy zarys ewolwenty koła zębatego czy szybkość początkowa pocisku M16... Żałujesz im na kawę i ciasteczka ? Sknera, ,, ,, sknera, ,, ,, sknera.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-10-29)
  • @MariuszLewandowski-Fc - O, i właśnie z powodu takich szowinistycznych bzdetów jak w tej pseudowypowiedzi rada kobiet powinna powstać. Obciach, że w XXI wieku ktoś wypocił takie bzdury.
    1
    0
    Jgfgkm(2025-10-29)
  • MariuszLewandowski-Fc @Jgfgkm - Nie do końca - można być szowinistą ale z rozumem w głowie i jakimś szacunkiem - tu to raczej popularne wiejskie przygłupy - nie obrażając wsi rzecz jasna bo niby wiejskie ale z Miasta.... Niestety z Mojego Miasta.
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-10-29)
Reklama