UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A koliński znowu "wyjeżdża"z brunatnymi i nacjonalistami. To już jest naprawdę nudne.
  • ja sie zastanawiam co tego towarzysza kolinskiego tutaj trzyma, jedz pan towarzyszu na Kube tam bedzie pan w socjalistycznym raju, pogoda duzo lepsza niz w elblagu no i swoi czerwoni
  • RobertKoliński Czekam aż - zgodnie z udokumentowanymi oświadczeniami, obietnicami i BŁAGANIAMI tutejszego prawactwa - prawaki zakupią mi bilet na Kubę, który publicznie mi zasponsorować obiecali. Specjalnie w tym celu zorganizowałem nawet stosowaną zbiórkę publiczną. I czekam tylko do jutra, bo wtedy onaż się kończy. A od pojutrza, w razie niedotrzymania słowa i ewidentnego robienia z gęby ścierki, narobię wam obciachu na całą Polskę, niesłowne prawo-łazęgi, które w życiu słowa prawdy nie powiedziały:)[szczegóły na moim fb:)] Hashtagi: #kuba, #zdrowie, #szczepionka, #Soberana2, #rewolucja
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    13
    RobertKoliński(2021-03-15)
  • To jego trzyma że np taki portal pozwala jemu szkalować polskich bohaterów bez żadnych konsekwencji
    10
    8
    Niszczlewactwo(2021-03-15)
  • @RobertKoliński - Jak prawdziwy lewak chcesz żyć na cudzy koszt
    11
    6
  • @RobertKoliński - Wstydu nie masz za grosz wypisywać takie rzeczy jesteś arogancki
    8
    6
  • Wymyślił sobie wroga i tak dzięki temu żyję
    6
    5
  • @RobertKoliński - Zarób sam chociaż złotówkę a później wyciągaj czerwone łapy po cudze
    11
    7
  • @Niszczlewactwo - LEWACTWO to chyba pisowe?
Reklama