UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Może zamiast zaleceń jak nie oddychać lepiej jest kontrolować czym mieszkańcy palą w piecu. Proponuję się przejść ul. Szczyglą Suwalską Żyrardowską po godz.20-ej. Gdzie jest straż miejska.. Ja jak w swoim ogródku spalę parę gałązek i dwa liście to za chwile już są. W pobliżu jest sieć ciepłownicza, można zmusić obywateli do przyłączenia się do sieci miejskiej.. Jak nie to niech płacą za emisję CO2.Ja rozumiem że EPEC ustanowił ceny zaporowe za dostawę ciepła i nie każdego na to stać. Ale dlaczego sąsiad ma mnie podtruwać,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    4
    lobo51(2025-02-24)
  • @lobo51 - Poczytaj o CO2,nie pie.... l głupot i nie powielaj lewackiej ideologii. Mieszkańców Elbląga nie stać na palenie "ekologią" dlatego palą czym popadnie. Najgorsi są bogatsi Janusze, którzy ich krytykują a robią to samo.
  • Nie wiem co to jest lewacka ideologia. Z faktami się nie dyskutuje, smród z komina leci i to jest fakt.. Powołujesz się na mieszkańców Elbląga że ich nie stać trudno. Miasto jest od tego żeby ograniczyć smog a nie specjalnie tym się zajmuje. Powinno każdego bezwzględnie podłączyć do sieci miejskiej czy gazowej.. Jak zachoruje twoje dziecko na płucka albo przedwcześnie odejdzie ci żona to zmienisz zdanie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    Lobo51(2025-02-25)
Reklama