UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ta zmieniajmy historię pod takim znakiem, a nie innym walczyli żołnierze Armii Czerwonej z Niemcami, z żadnymi nazistami hitlerowcami itp głupotami. Świat nie zna narodu nazistów to byli Niemcy, Pomnik powinien zostać a napis na nim poległym żołnierzom Armii Czerwonej w walce z Niemcami, Taka jest prawda i gdyby nie oni nikt z Polski może by Niemców nie wyrzucił. Znając zachodnich aliantów i jak zachowali się w Jałcie podpisali by pokój z Niemcami Polska może by była, ale wielkości Księstwa Warszawskiego, Stalin, Putin, a Ci polegli żołnierz to inna sprawa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    90
    40
    jestem przeciw(2022-03-25)
  • @jestem przeciw - Pomnik zachować, symbole zniszczyć!!!!!
  • @jestem przeciw - Ale to było miasto niemieckie, ruski ich wyrzucili, zeby nasze granice przesunąć i Polaków tam wysłać. Nikt nie wyzwalał niemieckiego miasta od Niemców
  • @Kraa - no widze ze wyzwolenie dla wielu to wrzesień 1772 r. I rozbiór Polski
    5
    4
    Karol50(2022-03-25)
  • @jestem przeciw - Pies j.... ł kacapskich oswobodzicieli, gdyby ta szarańcza nie poszła na Berlin, to wyzwolili by nas Amerykanie z armią gen. Andersa, stało się jak się stało. Czerwona dzicz zdobyła nasz kraj i przez pół wieku była okupantem.
  • @jestem przeciw - A kto 17 września 1939 roku napadł Polskę w porozumieniu z Niemcami jak nie armia Czerwona tacy sami bandyci i mordercy jak nocy więc nie wypisuj głupot o wyzwoleniu przez armię czerwoną bo przez te wszystkie lata po wojnie aż do upadku komuny tak naprawdę byliśmy jedna z kolonii radzieckich
  • @jestem przeciw - Nie Armia Czerwona tylko Stalin ich rękoma
    0
    0
    Free people(2022-03-27)
  • @jestem przeciw - Popieram.
Reklama