UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak trzymać chłopaki !!! 0:7 to była miazga. Lepiej teraz pojsc pokibicować na Conce niż na Olimpie bo u piłkarzy z Concordii przynajmniej widać wole walki i zaangażowanie na boisku. Coraz więcej ludzi z Agrykola 8 widze na meczach Concordi i prawidłowo bo tego dziadostwa Olimpii nie da się już ogladac i szkoda tracic pieniądze na kupno biletu. W Olimpii szrot straszny, który nie idetyfikuje się z Klubem i miastem, maja problem żeby wymienić więcej niż 2 podania, problemy z przyjęciem prostej piłki i przede wszystkim brak ambicji…. .Wszyscy, którzy tak kiedyś opluwaliscie Concordie idzcie raz na mecz i zobaczcie jak się powinno grac w pilke nozna i co to znaczy zespól na boisku. Ja dopóki ksiądz nie odejdzie na Olimpie nie pojde, nie będę wspierał dziadostwa i pilkarzykow pozbawionych ambicji.
  • Nie przychodź.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    Acides (2018-09-09)
  • @Acides - Pewnie, ze więcej nie przyjdę. Pilkarzykow w rurkach z damskimi torebkami i przestylizowanymi fryzurami ogladac nie chce. Powiem więcej: ani ja ani moja firma więcej pieniędzy nie damy, wole w przyszłym roku wesprzeć Start albo siatkarki u dziewczyn widać przynajmniej wole walki i ambicje. Wstyd dla kibicow, sponsorów i tego miasta ale jak się brak umiejtnosci czysto piłkarskich polaczy z brakiem zaangażowania plus brakiem ambicji to wynik jest taki jak w tym sezonie. Wystarczy po frekwencji na trybunach zobaczyć, ze kibice nie akceptują tego co się dzieje w tym Klubie. Pilkarzyki Olimpii robia pośmiewisko z kibiców w całej Polsce. Wstyd!
Reklama