UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trenuje od wielu lat (nieistotne co). W finał WOŚPu natknąłem sie na jakiegos półidiotę około 20 lat, który szedł z dziewczyną i jakims kumplem. Klą jak szewc, wyzywał dziewczynę i machał dookoła smyczą na koncu której był mały sympatyczny szczeniaczek. Agresywny buc i widac było, że chyba jest pod wpływem jakichs środków Jak zwróciłem mu uwage żeby znalazł sobie godniejszego przeciwnika niz mały bezbronny piesek to zostałem obsypany wulgaryzmami. Tylko czekałem na jego jakis nieostrozny ruch bo miałem wielka ochote gnojka troche poturbować. Mysle, że w takich "nieformalnych " grupach jak ta w artykule trenuja własnie tacy półidoci o niskiej świadomości, którzy nabyte umiejetności wykorzystuja do szpanu i popisywania sie przed kumplami i swoimi jeszcze głupszymi od nich dziewczynami (bo ta mimo, że ją wyzywał od najgorszych stanęła w jego obronie i jeszcze mnie straszyła, żebym "nie podskakiwał" bo on cos tam umie. " W takiej grupie trener jest nastawiony na zysk i ma w nosie, że pewnych umiejetności nie powinno sie przekazywac pierwszemu lepszemu matołowi. Sa techniki pozwalające na zneutralizowanie przeciwnika w ułamku sekundy, a nawet jak zajdzie potrzeba unieszkodliwienia na zawsze. Jesli taki półidiota je pozna i opanuje w praktyce to prędzej czy później skończy sie to tragicznie dla kogoś kto bedzie sobie np: spacerował i stanie na drodze takiego debila..., a ten będzie akurat po kilku głębszych, albo naćpany
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    6
    bymsiepodpisalalenieumiem(2017-07-08)
  • Co fakt to fakt w dzisiejszych czasach pełno pseudo zawodników i Facebookwych statusiarzy
  • Po tej wypowiedzi widać że jesteś zakpmpleksionym nieudacznikiem, a jedyne co trenujesz to siedzenie na dupie o narzekanie.
  • @bymsiepodpisalalenieumiem - osoba o której piszesz, nie musi ćwiczyć w żadnej formalnej ani nieformalnej grupie. .. nieudolnie robisz antyreklamę
  • @bymsiepodpisalalenieumiem - rozumiem co cie boli, ale nie podoba mi sie ze kategoryzujesz tak trenujacych. na treningi przychodza tez ludzie, ktorzy chca cos osiagnac. niestety ale tacy tez sie tacy ludzie zdarzaja i nie tylko w sportach walki. normlany trener takich ludzi stara sie nawrocic a jak nie to goni, a na pewno nie uczy takich technik ktre moglyby wyrzadzic krzywde drugiemu czlowiekowi. sam trenuje i prowadze ludzi i staram sie nauczyc ich czegos wiecej niz tylko walka, ale nie lubie tez wlasnie takiego tepego myslenia o sportowcach. a tu chlopaki robia fajna robote.
  • Nagle objawiło się grono fachowców. Dla mnie ta grupka ludzi to gamonie skupione wokół siatkarzyny bez przeszłości i bez przyszłości. W Elblągu są profesjonalne kluby, oferują profesjonalny trening pod okiem fachowców. I tyle w temacie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    3
    Słowa(2017-07-11)
Reklama