Jeżeli brałeś/aś udział w tym turnieju, to w Twoim też. Przyznasz mi rację za jakiś czas, nawet pomimo tego, że od czasu do czasu uda się skończyć lega szybciej. Ważna się REGULARNOŚĆ. Przyjrzyj się średnim chłopaków z dłuższym stażem, Jak 15 lat temu była średnia 60+ tak jest i dzisiaj, Dlaczego nie robią postępów??? To są predyspozycje, można nazywać talentem, a chodzi o układ nerwowy, synapsy, neurony, oko, ręka... Każdy ma to na określonym poziomie i choćbyś robił nie wiem co, mozesz sie delikatnie poprawić, ale swojego poziomu nie przeskoczysz.
@kiedys się grało - Bardzo małostkowe stwierdzenie. Grałeś/aś w tym turnieju ? Wiesz na jakiej średniej kto grał ? Gram od kilku ładnych lat i wiem jak to wygląda, dlatego te stwierdzenie nie jest prawdziwe. Na średnią (regularną) wpływa wiele czynników i nie jest ona zależna od tego jak długo się gra w darta ! A wręcz widzę wiele postępów u osób grających od lat, ale też tych którzy grają od niedawna. To, że niektórzy stoją w miejscu nie oznacza, że u każdego działa to tak samo