UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wam dogodzić to ja nie wiem… chyba się jeszcze taki nie urodził. Przegrywają to są równane z ziemią, wygrywają to dalej niezadowoleni! W czoło się puknijcie! Nie podoba się to wypad na MOS kibicować chłopakom. Zespół potrzebuje prawdziwych kibiców na dobre i na złe, a nie kanapowych piardów co tylko potrafią strzelać komentarzami z tyłka… Ogarnijcie się.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    13
    StartForever(2024-05-01)
  • @StartForever - A kibice potrzebują walczaków w każdym meczu. Jakimś cudem przegrywamy ona mecze z Kaliszem w Elblagu, kiedy Kalisz potrzebuje punktów, kiedy wszystko jest już rozstrzygnięte mamy przekonywujące zwycięstwo na wyjeździe. Kpina z kibiców. Gdyby Start grał zawsze na maksa, na trybunach zatrzymywałby kibiców, a tak, ludzie obserwują to przez parę sezonów i odchodzą... Przychodzą nowi i cykl się powtarza. Smutne, ale obserwowane od lat
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Już mi przeszło(2024-05-01)
  • @StartForever - Ale ja słyszałem cały sezon że jest git tylko trener je ogranicza i tłamsi. Jeden mecz na utrzymanie a euforia jakby cud nastąpił. Rozumiem, że Tobie się podoba taki zespół do bicia. Ósme miejsce fantastycznie.
Reklama