UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • mam nadzieję, że pan poda sie do dymisji jak jakis samochód potrąci rowerzystę na drodze, bo zamiast ścieżką rowerową będzie nia jechał, te ofiary to będzie pana dzieło, to pan zabrał pieniadze na budowę bezpiecznych dróg rowerowych w ramach oszczedności postanowił pan wystawić życie i zdrowie rowerzystów do lombardu
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    14
    ewdf(2015-03-26)
  • nie przesadzaj, na wsiach ludzie nie maja sciezek i jakos zyja a Elblag sie rozwija jak masz dzieci to niech jezdza tam gdzie jest bezpiecznie jak sie o nie boisz, nie znasz dnia ani godziny
  • europark to topienie pieniędzy miejskich jak lidzbarskie termy
  • i tu się mylisz ciemny człowieku, ludzie na wsiach mają coraz więcej dróg rowerowych, niestety w Elblągu mamy prezydenta, który myśli kategoriami aparatczyka z lat 70-tych ubiegłego wieku i uważa, że drogi rowerowe to imperialistyczny zbytek,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    takaprawda(2015-03-27)
  • to ze mam inna opinie nie znaczy ze zaraz musisz mnie okreslac ciemnym :) to ze wies tez sobie robi sciezki jest ok nie neguje rozbudowy sciezek rowerowych, chwale takei rozwiazania gdziekolwiek by nei mialy powstawac tylko obwinianie prezydenta o to ze dana droga nie ma sciezki rowerowej jest hmmm :) troche oderwane masz rower to jezdzij po sciezkach tam gdzie ich nie ma prawo to rguluje (-zeby nie bylo tyle trupow), zreszta w naszym miescie jest ich sporo, jest gdzie jezdzic, cale miasto mozna przejechac wzdłuż, bażantarnia jest, na olimpii rondo dla rolkarzy tez mozna sie pokrecic robienei szuru buru z powodu braku kawalka sciezki rowerowej na sile nie przejdzie co nie znaczy ze akurat ma ich nie byc wincej :D nawiazalem do wiosek bo z reguły ludzie tam cale zycie dawali rade rowerami dojechac do kosciola i krowy wydoic na pasniku bez sciezek rowerowych i jakos zyja sadze ze masz rower bo boisz sie samochodow i wszedzie chcialbys dojechac rowerem na wytyczonym pasie (odbijam pileczke :) ) ciemny czlowieku
Reklama