UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niech się lepiej wypowie na temat Festynu charytatywnego Promujących Elbląskich Przedsiębiorców Dziecięcy Świat Marzeń. .ponad 60 firm Dało do wygrania Na scenę swoje Usługi. .jedynym zarzutem do Mnie jako pomysłodawcy i Organizatora. .cyt. , ,Nie jestem Organizacją, ani Stowarzyszeniem". .Panie Wróblewski Olałeś Pan Mieszkańców, Przedsiębiorców. .a co poważniej Rodziny. .dzieci. .szkoły. .Rozpadł się Zespół Bald Duck i Przyjaciele, który sam złożyłem z ludzi z Karaoke bo nie znalazłem Pracy (Portel. pl ostrzegam ze ten sam post wstawiam na Facebooka Akademia Marzeń DJ Poety. .tu Powiem Panu Władzy że Festyn był przygotowywany przez Fundacje Akademia Marzeń DJ Poety i firmę Sly sn Project&Service którą obecnie zakładam. .. Pokaż pan zainteresowanie z strony UM Elbląg. .Trzymaliście odpowiedź do ostatniego dnia terminu. .Ja już składam zarzuty do Sądu o traktowanie mnie w waszym Świecie Biurokracji. .. Przeciąganie po Departamentach, mydlenie oczu Rozmowa P Dyrektor UM. .bo Pan jako Prezydent jest tchórzem i nie wyjdzie z UM Elbląg do Mieszkańców. .. lejesz Pan Kłamstwa całymi godzinami. .Nie jesteś Pan szacunku jaka Pełni Władza miasta (Prezydent Miasta. .służy miastu a nie siedzi w Twierdzy UM. .Mieszkańcy podziękują całej tej Zbierance Politycznej i wybiorą ludzi Bezpartyjnych bo mają więcej rozumu niż wy obecni Włodarze Miasta Elbląg
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    BezrobotnyOrganizatorNadolski(2015-03-27)
  • Godzinka w urzedzie miasta , reszta z kolezkami z Urzedu marszalkowskiego miedzy czasie jakas uroczystosc a reszta to widac , ze na kacu .A moze balonik i dmuchanko widac za kolnierz nie wylewa .....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Aldi 333(2015-03-27)
  • Jakim trzeba być głupim, żeby takie komentarze pisać. Aż zal, że to miasto ma takich ludzi
Reklama