UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak zgadzam się w z tym co Państwo piszecie. Komendant amator odpala rurę i nic wszystko pod dywan zamiecione. Ponad 12 lat pracuję w armii więc jem z państwowego koryta, ale nie jestem świnia i już mnie to wkur. co się dzieję w tym kraju na max! Pozdro wielkie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    62
    30
    Gregor83(2023-09-23)
  • @Gregor83 - Skoro jesteś w armii i przyrzekałeś bronić ojczyzny, to czemu nas nie bronisz przed Morawieckim i resztą?
  • Bo jest demokracja
  • A co ja mogę szanowny kolego, szaraczek ze mnie; dwie belki na pagonie to muszę słuchać się idiotów; tzn. i tak to olewam udaję tylko że się słucham, mam dziecko i pracuję na chleb bo nałogów nie mam. Aaa powiem Ci jak jest w armii, jakie mam odczucia po tylu latach tak:gadam z chorążym = kompletny idiota, gadam z kapitanem = samodzielny idiota, gadam z majorem = buc, ignorant i dowodzący idiota. Pozdro serdeczne
    10
    13
    Gregor83(2023-09-25)
  • @Gregor83 - Po tylu latach dwie belki to coś cienko.
  • @Gregor83 - Nobtak i w tej armii tak wsztstkich do jednego worka mozna wrzucic-? W kazdym srodowisku znajda sie takie jednostku, ale nie jest to norma. A opinie taką, ze wszyscy tacy sa moze tylko wydac czlowiek niefoceniony lub z przerostem wlasnego ego.
  • @Gregor83 - Twoi przełożeni nie będą zadowoleni z takiego komentarza...
  • @Gregor83 - no to za poprzednikow bylby to two ostatni rok.
    2
    0
    ja elblazanin(2023-09-28)
Reklama