UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie jestem wierząca, papież to nie jest żaden przywódca mojego kraju. Żałuję go jak każdego innego człowieka, który umarł, ale żałoba narodowa z tego powodu? Chyba przesada.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    41
    5
    Ewa.M.(2025-04-22)
  • @Ewa.M. - Czy smakowała wam święconka, czy zapomnieliście po co się łamiecie w wigilię opłatkiem ? Nie ! Bo nie jesteście ludźmi... Gdy wybiorą papieża o ciemnej karnacji to przestaniecie się modlić ? Nie, bo wiara jest wam obca a egoizm bliski.
  • Wiara nie polega na chodzeniu do kościoła a na praktyce, pomogłaś potrzebującemu, pomogłaś starszym ludziom??? Podarowałas. komis jedzenie??? Zapewne nie jak twoi księża, którzy tylko raz przychodzą i to dla kasy A to nie chrześcijaństwo, więc co do wiary to oierw poczytaj a nie złote kościoły tego nie potrzebuje Bóg
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    1
    Mirek12(2025-04-22)
  • Skąd pomysł, że jemy święconkę, albo łamiemy się opłatkiem w wigilię? Proszę nie oceniać po sobie. Nie przestaniemy się modlić, co już teraz się nie modlimy. "nie jesteście ludźmi" - trzeba mieć tupet, żeby napisać coś takiego, gdy jako dorosła osoba wierzy się w brodatych dzisdków siedzących na chmurkach
  • Większych bzdur dawno nie czytałam. Co ma do tego oplatek święconka i człowieczeństwo. ciebie chyba pogięło.
Reklama