UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dwa etaty. .. biegi ekstremalne. .. jazda na rowerze. .. a gdzie czas dla rodziny???? Chłopaki chcieli się wylansować w mediach. .. Zaistnieć żenada. .. Jeżeli w jednym jesteś dobry(rowery, biegi) to w drugim jesteś do bani czyli straż, ratownik, pielęgniarz. .. chłopie zastanów się co ty chcesz w zyciu robić??? chyba nic. .. tylko kasę zarabiać. .. .i ta druga praca na odwal się. .. bo napewno nie dajesz z siebie 100% Przemęczenie? Dlaczego nie pokazują prawdziwych skromnych strażaków tylko lanserów którzy chcą zabłysnąć. .. .
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    Bella2(2018-05-05)
  • Reasumując, jesteś przykładem prawilnego człowieka który ma czas dla rodziny?? Czyli jesteś słaby w pracy a tym bardziej w pisaniu komentarzy. Zazdrość Cię z żera boktoś więcej w życiu potrafi niż praca i zamułka z rodziną. Jak Ci się doopa będzie palić i będą dzwonić na 112, lub 998 niech powiedzą by nie przyjeźdżali Ci oto strażacy, albo lepiej poproś by nie przyjeźdżali Ci co pracują na dwa etaty bo są przemenczeni i chcesz by odpoczeli. Jak nie wiesz nie masz pojęcia o pracy (dyżurach) strażackich to się nie wypowiadaj, i nie wchodż z butami w czyjeś życie, jak dają radę niech pracują na 4 etaty.
  • Bella, jak podpaska, jestem przekonany że w żadnej dziedzinie życia nie jesteś dobry. Na pewno nie w budowie zdań. Żyj w ciemnocie, zaglądaj do kieszeni innych, serdeczne pozdrowienia.
    0
    0
    O. B. (2018-05-06)
  • @Bella2 - Anonimowy człowieku, muszę Cię wyprowadzić z błędu, co za pewne zrujnuje Twój dzień. Mąż mój nic nie robi na odwal się, zawsze daje z siebie 100%, nie jest przemeczony, bo energię czerpie ze sportu ( i ode mnie oczywiscie :) ) a przede wszystkim ma czas dla rodziny( jest najlepszym tatą na świecie) i jestem z niego bardzo dumna. Tak więc swoje złośliwe komentarze kieruj pod innymi artykułami, a nie mi tu męża obrażasz!!! Mimo wszystko pozdrawiam
    0
    0
    ŻonaJerzego(2018-05-06)
Reklama