UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dzięki SAFE i inwestycji w polski przemysł zbrojeniowy i polskie firmy, będziemy mogli u siebie produkować dużo więcej sprzętu wojskowego. Firmy odprowadzą podatki do budżetu, które też częściowo spłacą SAFE. Gdy wyprodukujemy dużo to tak jak Koreańczycy będziemy mogli sprzęt wojskowy sprzedawać za granicę dzięki temu SAFE jeszcze szybciej się spłaci.
  • Przypomnij "Geniuszu" jakie jest oprocentowanie tego SAFE? Ile faktycznie trafi na uzbrojenie armii i rozbudowę rodzimego przemysłu ? A przecież za poprzednich rządów tak PLULIŚCIE JADEM na te czołgi ! I Jeszcze ten "fachura" od dronozy.
  • Te czołgi to zasługa Błaszczaka i PIS. Z SAFe to tylko będą długi do spłaty. Safe to pożyczka na 45 lat, a my broni potrzebujemy teraz. Może Ksmysz przestanie nas rozbrajać.
  • @bra - Jest odwrotnie, ale co ma napisać opłacane konto. To dług mamy własne przez błaszczaka, to on wziął kupił sprzęt za pożyczkę. SAFE to inwestycja (wiem że dla ciebie różnica między pożyczką na coś, a pożyczką na inwestycje to czarna magia). Błaszczaka pożyczka 7%, polskie firmy nic nie zarobiły. SAFE na 3% która częściowo sama się spłaci, to potężne inwestycje w setkach Polskich firm. Ja wiem że ty nie widzisz różnicy bo masz powielać przekaz tępej propagandy.
Reklama