UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wydaje mi się że źle zostały napisane kryteria konkursu, ponieważ priorytetem powinno być wykształcenie kierunkowe w danej dziedzinie związane właśnie z ubieganiem się o to stanowisko, jego dalsza wizja rozwoju- a nie bo ja jestem DYREKOREM.
  • MariuszLewandowski-Fc @Real - Poniekąd masz rację ale przypominam Ci że Tomasz Alwa Edison nie posiadała żadnego formalnego wykształcenia technicznego a zgłosił najwięcej patentów chyba w całej historii. Taki Da Winci naszych czasów... Ja uważam że czasami człowiek z boku widzie więcej bo nie jest sformatowany - to uwaga co do systemu kształcenia w ogólności. AAAAA przez kilka lat Pan Siedler nie był żadnym dyrektorem i świat Elbląg ani on sam z tego powodu nie płakali... Ugasił jakiś pożar w Muzeum po przekręcie księgowej - to fakt ale moim zdaniem powinien zostawić na stanowisku zastępcy Pana Lecha Trawickiego. Nie udało się a szkoda..... Tak czy tak proponuje nie przesadzać z szyderstwem nie znając faktów
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-07)
Reklama