UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • CHORZY KOMENTATORZY! Szpan to jest jak laseczki-żoneczki w ilościach hurtowych przemieszczają się nowiutkimi SUV-ami za grube setki tysięcy złociszy po naszym biednym mieście. A tu facet z sentymentu zagospodarował old timera i komus to przeszkadza. Co za syf.
  • @ls - Old timer z co najwyżej z 2015 roku dobre dobre
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    zett11(2022-03-30)
  • @ls - Widziałem nieraz jek te żoneczki parkują, manewrują tymi suvami; kupa śmiechu.....
  • @ls - Dlaczego takie dodże mustangi i inni nie potrafią normalne i cicho ze świateł ruszyć? Ten huk to nie szpan, to niby co? Szpan niedowartościowanych chłopców i tyle.
  • @ls - To nie jest old timer tylko nowy dodge challenger i nie 5.7 HEMI tylko 6.1 HEMI 425km i trzeba dużo pokory i jeszcze więcej doświadczenia i umiejętności żeby prowadzić takie auto. A że napęd na tył nie wybacza błędów... Kierowca nauczył się na własnej skórze. Pytanie czy wyciągnie z tego wnioski i podszkoli technikę jazdy takim autem.
    11
    0
    Rzeczowo bez hejtu(2022-03-30)
  • @ls - To nie żaden Old timer tylko nowy model.
  • @Rzeczowo bez hejtu - Jaka to była wrsja silnikowa nie wiadomo. Była też wersja gayowska 3,5 V6.
    0
    1
    Trocin(2022-03-30)
  • @Rzeczowo bez hejtu - 5.7,rocznik 2014,jest już na otomoto.
  • @rm - Ok tak mi się wyświetlił moja omyłka
    0
    0
    rzeczowo bez hejtu(2022-03-31)
  • @ls - Przegrzał się czepek od chwilowego słoneczka
Reklama