UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dania dołacza do 8 państw europejskich, w których wycofoano szczepionki AstraZeneca. Duński minister zdrowia Magnus Heunicke podał do publicznej wiadomości: "możliwy jest poważny efekt uboczny w postaci śmiertelnych zakrzepów krwi". Z kolei 11 marca, portal interia donosi cytat: "w całej Europie znajdują się tysiące fiolek z zatrzymanej we Włoszech serii szczepionki przeciw COVID-19 firmy AstraZeneca o numerze ABV2856 - poinformowała prokuratura w mieście Siracusa, prowadząca dochodzenie w sprawie śmierci zaszczepionego tym preparatem 43-letniego żołnierza. ". Skoro przechodzę Covida bezobjawowo (jak 80% społeczeństwa wg oficjalnych danych WHO)to jakim prawem przymusza się mnie do zaszczepienia (poprzez zakaz latania, przekraczania granic). Mam ryzykować zgonem poszczepiennym (owszem niskie ryzyko ale zwyczajnie się boję że akurat na "mnie trafi"), a skoro covid przeszłam bezobjawowo to nie boję się koronawirusa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    31
    14
    zachód wycofuje(2021-03-13)
  • @zachód wycofuje - ale nie musisz sie szczepic na wyjaz wystarczy wynik ujemny i juz mozesz tam zostac baj
  • @zachód wycofuje - Ciekawe co za barany dają łapkę w dół, chyba wyborcy bandy jareczka.
    4
    3
    Obywatel(2021-03-13)
  • @zachód wycofuje - Możesz podać dowód (źródło)że te zgony spowodowane zostały przez szczepionkę?
    1
    0
    rocker(2021-03-14)
Reklama