UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • mimo, ze polska jest pieknym krajem, to jego obywatele sa chyba najgorsi na świecie, dlaczego? nie znam innego narodu, który by tak bardzo nienawidził swoich obywateli. ludzie ile w was złości i nienawiści do osób, które jezdza na granice i korzystaja z mozliwości, aby nabyc pewne produkty taniej? człowieku! kto okrada państwo? Osoby wozące paliwo? osobami, ktore sa okradane to jestes ty, na wielkich podatkach, akzyzach, vatach. .panstwo okrada ciebie i to jest w porzadku? Jezeli masz okazje to rob tak aby oszczedzac. .. do wszystkich idiotow, ktorzy pisza ze ruskie robia zakupy w zagranicznych sklepach. idioto, kto pracuje w tym zagranicznym sklepie? TWOJ rodak ! TWOJ RODAK ! ktory wydaje te pieniadze mozliwe, ze w osiedlowym sklepie u kowalskiego ! jezeli przychody drastycznie spadna, uwazasz ze jakas siec bedzie dokladac do interesu? NIE ! zamknie sklep, alo zredukuje personel. serio jestescie takimi pierdzielonymi egoistami ? oby tylko ktoś nie miał, ja nie mam, mi sie w zyciu nie udalo niech nikt nie ma. a dentysci, lekarze, usług reh. .KURNA !!! hot dogi nad morzem tez kupuja w biedronce?. .. wstydze sie za Was. w innych krajach ludzie sa bardzo solidarni, ale nie tu. .. dlatego uwazam, ze takich jak Wy trzeba odizolowac. .jestescie zaraza tego kraju.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    5
    szczery(2016-08-10)
  • @szczery - Rodacy to powinni pracować w polskich firmach a nie obcych korporacjach i nabija kasę zydomasonerii niemieckiej!
  • @szczery - a jaki to daje wizerunek Polsce? że obywatel jedzie kupić taniej za granice i sprzedaje drożej "u siebie" na lewo?, ja wiem cwaniactwo i kombinowanie polakowi towarzyszy od wieków. 3/4 na granicy to przemytnicy, tolerowane przez społeczeństwo, według ideologi, że skoro większość tak robi to jest to w porządku. zastanówcie się jakim Wy jesteście ludźmi skoro uważacie, że świadomie nie mówiąc o tym co się robi uważanie, że tego nie ma. To Wy tolerujący takie zachowania (bo biednemu polakowi zawsze jest ciężko, zawsze mało) jesteście zarazą.
  • @szczery - do Pana ''szczery''. Jak zamknął sklepy o zagranicznym kapitale i zwolnią Polskich pracowników to PiS stanie na głowie i uruchomi nasze Polskie sieci handlowe. Ja nie zazdroszczę i niech se każdy;;KOMBINUJE'' i okrada budżet państwa ale niech każdy pamięta, że należy się rozliczać i że tak jak w USA każdy obywatel będzie prześwietlony, ja nie mam ale nikt inny też nie będzie miał i niestety trzeba to przełknąć i dać PiS-owi naprawiać państwo. Zabrali wam coś? Czy kurcze komuś coś z kieszeni ubyło? NIE! Dalej robicie obfite zakupy, chlejecie alkohol palicie fajki żyjecie ponad stan więc koniec tego i do roboty czas zacząć oszczędzać i pozwolić na naprawę państwa tym którzy się na tym znają a MRG z czasem napewno przywrócą!!!
Reklama