UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @chin - najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, poza tym jak ktoś dawno temu powiedział "największym wrogiem wolności są syci niewolnicy". PS. do "kumatych inaczej" - słowo "Wolność" nie oznacza tego, że każdy robi co chce i komu chce - do tego słowa trzeba dojrzeć. Jeśli ktoś ma we łbie takie proste oklepane przez media głównego ścieku farmazony do mechanicznego powtarzania we łbie - to po prostu do tego słowa nie rozumie. Co do historii tzw. Polski - to naprawdę najpierw ją poczytajcie, z różnych źródeł (a nie tylko z książek dla waszych dzieci do 5 klasy;)). I pytanie nr 1.Ile lat może mieć "Polska*"? *pod tą nazwą rozumiem kulturę, z którą my/nasi przodkowie mają wiele wspólnego. Państwa narodowe to dosyć "świeży" wymysł tej dziwnej cywilizacji.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    PolskiAnarchista(2015-08-31)
  • do PolskiAnarchista: podpisujesz się jak widać, ale gdy coraz więcej prezentujesz swoich? przemyśleń? to mam co do tego poważne wątpliwości. hłe, hłe, hłe.
  • ach zapomniałem jeszcze odnieść się do zarzutu o braku (z mojej strony umiejętności czytania ze zrozumieniem), lecz po części jest to twoja wina, bo jak to z wami "anarchistami" raz mówicie jedno, a po chwili coś zupełnie przeciwnego, myślę że sami nie nadążacie za swoimi myślami ( bo musicie się bezustannie buntować przeciw jakimkolwiek normom nawet własnym), a co dopiero ja, który nim nie jestem.
Reklama