UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A to nie było na terenie szkoły, gdzie jest znak ZAKAZ WJAZDU z określonymi wyjątkami. Te wyjątki nie dotyczą rodziców którzy wjeżdżają pod samą szatnię, wjeżdżają i parkują na na chodnikach, wymuszają pierwszeństwo na dzieciach które wchodzą i wychodzą z terenu szkoły!!
  • oczywiście nie to co nauczyciele.... im wolno wymuszać pierwszeństwo na dzieciach; -) cała reszta to piraci drogowi!
  • drogi postowiczu, trochę zrozumienia dla rodziców, którzy odbierają swoje małe pociechy.... tam nie ma w pobliżu żadnego parkingu, gdzie więc mają się podziać? Ja widzę co się tam dzieje codziennie i mimo, że moje dziecię tam nie chodzi to rozumiem tą sytuację a wy zamiast pisać takie bzdury lepiej skupcie się na edukacji drogowej. Każdy pieszy powinien rozumieć, że wyłaniając się zza pojazdu sam prowokuje takie sytuacje a tymczasem nawet na przejsciu dla pieszych powinien przystanąć i się rozejrzeć po to by być widocznym.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    16
    ambafatima(2025-04-24)
  • @ambafatima - nie ma parkingu więc zatrzymujesz się na NAJBLIŻSZYM parkingu w okolicy (nie ważne jak "daleko" jest od miejsca docelowego). Tam jest szkoła, chodzą dzieci, chodniki są w ciągu dnia nonstop blokowane przez bezprawnie zaparkowane auta - bezpiexczeństwo i przepisy powinny być tam egzekwowane bezwzględnie i bez żadnych ulg czy ostrzeżeń. Może wtedy święte krowy w samochodach się czegoś nauczą!!!!
  • święte krowy..... a mnie się wydaje, że wystarczy trochę kultury i tej drogowej i tej słownej
  • @ambafatima - Tylko pisior mógł takie coś wymyślić. Jak nie ma parkingu to se wjadę za zakaz wjazdu bo przecież mi się należy. Taka pisowska pogarda dla prawa
    5
    3
    Precz z komuną(2025-04-25)
  • @ambafatima - "tam nie ma w pobliżu żadnego parkingu, gdzie więc mają się podziać?" I to jest wytłumaczenie godne prawdziwego pisowca. Czyli jeżeli w parku nie ma toalety to można stawiać klocki na chodniku ? Ręce opadają gdy czytam te pisowskie wywody
    5
    4
    Nam się należy(2025-04-25)
  • Po pierwsze tak jest tam znak, ale żeby nie blokować ruchu na Sadowej, dyrekca nie robiła kłopotów jak się wjeżdżało, żeby wysadzić dziecko. Po drugie to akurat tutaj nie było wyuszenia kierowcy, "dziecko uderzyło w bok auta", może rodzice powinni się zastanowić, czy dzieci wiedzą jak się zachowywać? Nie ważne czy ma się pierwszeństwo czy nie, należy zachować ostrożność. Kto ma większe szanse na wyjście bez szwanku, z takiego zadarzenia auto czy pieszy?
    5
    1
    drgmal(2025-04-25)
Reklama