UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Malkontenci i oszołomy zawsze dają znać, nawet przy jubileuszu. Sami niczego nie wnoszą do rozwoju Elbląga, wszędzie węszą sensację, podstęp itp jak b. funkcjonariusze SB, GPU, GRU, Abwehry itp. Nawet w komentarzach nie potrafią napisać nic składnie i do tego piszą najczęściej fonetycznie czego doświadczam osobiście pisząc felietony. Gazeta daje pełna możliwość wypowiadania się, ale rozumną i budującą. Gratuluję PortElowi że to czyni jako jedna z najstarszych gazet internetowych w Polsce i w mojej opinii " czuje" Elbląg najlepiej. .. a malkontenci niech założą inną gazetę, nawet we współpracy kapitałem Putina i zobaczymy czy są lepsi. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    1
    Elbingerer(2016-06-05)
  • Brawo, barwo i jeszce raz brawo, a juz traciłem nadzieje ze tu sami tego o co walczyli nasi rodzice za czasów komuny. Wolność słowa i wypowiedzie. .. mówi wam to coś? Nawet jak ktoś mówi ( pisze ) cos co wam sie nie podoba to ma do tego prawo. Tylko faszysm i Komunizmy uznawał ze jest tylko jedna słuszna droga, a kto nie znami to przeciw nam i trzeba z nim walczyc. P. S. Gratulacje dla Portelu z okazji 15-to lecia
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Zbanowany(2016-06-05)
Reklama