UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pierwszy Sekretarz Komitetu Centralnego Partii Nienawiści i Pogardy dla Obywatela PiS Jarosław Kaczyński 10 lat temu po śmierci brata stracił kontakt z rzeczywistością i powinien zostać odsunięty od polityki, gdyż nie jest w stanie realnie ocenić otaczającej go rzeczywistości. Idol ciemnego ludu Kaczyński zawsze musi mieć jakiegoś wymyślonego wroga, wszędzie widzi układ i spisek, co jest bardzo charakterystyczne dla ludzi chorych na schizofrenię paranoidalną.
  • To po co go obrażasz ! Skoro to, wymyślony wróg, ludzi od ciemnych wyzywasz ! Pogarda i arogancja ! Tylko, ta schizofrenia dba o ludzi, a za towarzyszą Tuska, zielona wyspa była, ja wam wójta nie wybierałem, woda ma to do siebie, że spływa ! Donald, był jak człowiek orkiestra, na wszystko miał odpowiedź i wyczucie, ale do czasu. Ale emerytury przepchnął wbrew, głosu ludzi, zresztą obiecywał, że tego nie zrobi ! Tak samo zarzekał się, że nie pójdzie na intratne stanowisko unijne ! Dla mnie jest On spalony! Wolę uczciwego człowieka, takiego co jak coś mówi to i wykonuje w praktyce! Bylem wyborcom pkatformy obywatelskiej, to był wielki błąd, były to rządy stagnacji ! Podobnie jest w Elblągu, jest niesamowite dziadostwo, stoimy w miejscu, bo już bardziej cofnąć się nie da ! Cała, elbląska sitwa do wymiany ! Im prędzej, tym lepiej dla naszego miasta !
Reklama