UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jesteśmy zgodni- sprawca (sprawcy)muszą ponieść konsekwencje, bo wieloaspektową agresję trzeba powstrzymać. A jej podłoże staje się coraz bardziej żyzne, bo i hejt jest bardzo żyzny. W kraju i u nas. Koszula bliższa ciału, więc właśnie co u nas? U nas „kalizm” (Sienkiewicz i Kali)ma się raczej dobrze. Odczułem ja, odczuł pryncypialny b. członek RN spółki komunalnej w latach 2014-16,ujawniający wielokrotne naruszenia prawa zamówień publicznych. Hejt siecią krajową, TOR i z serwerów chorwackich nie pobudził oficjalnego Elbląga. A dzisiaj? „Zorientowany” tolerowany podwładny może obrażać, oczerniać i kłamać, że to nie on czy oni. Hejt ścigamy, a jakże; ten zewnętrzny. A ten "służbowy"? Z mojego pisma do Ratusza z 01.07.2021: „Postępowanie prokuratorsko-policyjne ustaliło na podstawie informacji firmy dostarczającej internet, że zniesławiający Posłankę, Prezesa EKO i mnie jako „karę” za doprowadzenie do ujawnienia Umowy o zaopatrzeniu w ciepło- anonimowy wpis pod artykułem magazynu portEl z XII. 2020 r. - był dokonany z komputera, który łączył się z internetem na mocy umowy zawartej w ościennym mieście, stanowiącym kuźnię „menedżerską. Podano dane osobowe sprawcy”. Otrzymałem (nie)odpowiedź. Bez nawiązania. Czy w 99 % samorządów „ten ktoś” byłby nadal na miejscu, na którym jest? My się chyba mieścimy w tym 1 %. Pozdrawiam.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    2
    RyszardKlim(2021-08-14)
  • @RyszardKlim - W sedno!
  • Medium @RyszardKlim - Hmm, i ten "ktoś"jest na tyle człowiekiem bez honoru, że sam nie odchodzi? Pański wpis bardzo wiele mówi, dziękuję!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Medium(2021-09-05)
Reklama