UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Z facetów komentujących ten artykuł aż kipi zawiść. .. Panowie miejcie trochę kultury i klasy. Te Panie w przeciwieństwie do Was nie bały się wojska i za to należy im się szacunek a nie wyśmiewanie. Śmiać można się z Was i Waszej odwagi zza monitora.
  • Kobiety ubrane w mundur żołnierza WP to zaledwie 2,85 % !!! Wiesz co to jest dywizja ? Wiesz ile liczy ludzi ? 74 osoby to są zaledwie 2 plutony. Ich prawie nie ma, egzystują, bo nie ma wojny, więc można ukryć skutki ich braków wszelkiego rodzaju. Podczas moich studiów oficerskich przyjęto jakieś dwie niezdary, choć miejsc było zaledwie 15,i te niedojdy musiały mieć osobną łazienkę, która służyła poprzednio 60 chłopakom, a potem 120 musiało korzystać z jednej a dwie, potem cztery niedojdy miały dla siebie drugą łazienkę. Wstydzą się brać prysznic i pokazać srom kolegom ? No to trzeba było zostać w domciu. Te dwa miejsca miały REZERWOWANE, imię poprawności politycznej, kosztem lepszych od nich, i kosztem w przyszłości bezpieczeństwa oddziału. Skąd wiesz co robili lub robią zawodowo komentujący ? Ja np. od 1994 jestem żołnierzem. Żadna z kobiet na zdjęciu nie jest w stanie mi dotrzymać kroku ani wiedzowo, ani sprawnościowo. Nie zauważyłaś, że toczy się wojna z islamem i żaden żołnierz nie może być tam kobietą, w tamtym rejonie, zwłaszcza dowódca, bo nikt ze starszyzny wioski nie będzie rozmawiał z kobietą. Aż takim bęcwałem jesteś, laiku ? Zagroź tym ludziom w mundurach, udających tylko żołnierzy, że będą musiały zrezygnować z farbowania włosów i ściąć je do długości 4 - 6 mm, a wypalą z wojska w podskokach (te z e stopniami oficerskimi będą musiały zwrócić ogrom pieniędzy z okresy u WSO).
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    jhrtgfwge(2016-09-18)
Reklama