UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • złą etykietkę łatwo przykleić, ale potem odwrotu nie ma, ludzie już mają zszarganą opinię. chodzi mi o to, że być może doszło do stosunku, i tylko rozpatrzy to sąd czy było to dobrowolne ze strony kobiety czy niedobrowolne. Jeśli chodzi o stosunek dobrowolny, to nazywa się to zdradą małżeńską i prawo do wyjaśnień ma tylko żona. I wtedy to nie nazywa się gwałtem, gdzie ludzie już osądzili, ale zdradą małżeńską, gdzie to w tych czasach nie popieram, ale niestety jest powszechne, ALE NIEKARALNE!!!! Najpierw powinien zapaść wyrok, dopiero jakieś komentarze. Sprawa ta ma wiele zawiłości i niedociągnięć. Mam nadzieję, że się to wyjaśni, nie wszyscy ludzie są tak tępi, że wierzą tylko mediom. Są też ludzie mądrzy i inteligentni, którzy wiedzą, że kij ma dwa końce. Wyrazy wsparcia dla RODZIN tych ratowników. Pozdrawiam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    obiektywnasąsiadka(2014-05-13)
  • Gwałt do którego się przyznali idąc na ugodę i dobrowolne poddanie karze dogadując się na zawiasy to chyba coś wiecej niż przyklejona etykietka przez media prawda? Jak mają się czuć rodziny gwalcicieli?? Pewnie gowniano. .! jak w takim razie ma się czuć zgwałcona i jej rodzina skoro tak bardzo żal ci rodzin gwalciceli. .?
  • Ja rownież współczuje rodzinom tych " ratowników" . Żyć z gwałcicielem pod jednym dachem to na pewno łatwe nie jest. .Ciekawe czy żonę tez tak traktuje. .Przepraszam wg niektórych zony i prostytutki zgwałcić się nie da a gwałt bez pocięcia to tez nie gwałt.
Reklama