UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • 55 641 78 81 to numer do Inspekcji Handlowej. Dzwońcie i zgłaszajcie każdy przypadek. Ja zgłosiłam. Jutro jeden ze sklepów będzie miał wnikliwą kontrolę cen.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    33
    3
    Mirka(2020-03-18)
  • Hahavu mnie zajete cały czas ,dodzwonić sie nie idzie.wkoncy sie dodzwonie
  • @Mirka - No i kogo to obchodzi ??? Wolny rynek mamy. Nie pasuje cena odchodzisz od lady do drugiego sklepu a nie kablujesz bo jesteś mitomanką i sfrustrowanym konsumentem. Katy za co, mam ochotę to zwiększam marżę. Bo np. straciłem Odbiorców, restauracje dla przykładu. itp. Ogarnijcie się. W sklepach pustki bo armia ludzi wykupiła już co mogła. Jakoś nie było problemu z cenami.
  • Już wiadomo, że pisze te bzdury bezpośrednio zainteresowany. ., będziemy zgłaszać masowo gdzie tylko można i to teraz przed wyborami
  • @pipi - zgadza się pisz przed wyborami bo po wyborach dojna cię oleje
    8
    2
    inteligentny elblążanin(2020-03-18)
  • żerowanie na ludzkim nieszczęściu to patologia. Podnoszenie cen o 100 % w sytuacjach nadzwyczajnych to zwykłe k... Odnoszę wrażenie, że zaliczasz się do tych "biznesmenów", którzy dorabiają się w tan sposób. Mam nadzieję, że twoi klienci sprawią, że i ty zostaniesz skutecznie skontrolowany.
    12
    1
    Mirka(2020-03-18)
  • mam nadzieje ze ci czynsz podniosą o 300 procent, janiszu biznesu bo ty nawet januszem nie jestes, a ten co kabluje na kabla to nie kapus
  • Ty biznesmen jak cię zobaczę pod śmietnikiem to znaczy że to bogacz który wyzywa ludzi od kablarzy i pierwszy co ich rąbie. Przyjdzie czas i na ciebie janiszu biznesu. A może Josek szmalcownik. Nawet nie umiesz się ujawnić śmieciu.
Reklama