UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Najlepsze rozwiązanie problemu podpowiedział drugi komentarz na pierwszej stronie. Znam te miejscowości i powiem jedno, że napewno nie jest tam ani ładnie ani spokojnie. Tak ładnie i tak spokojnie a ludzie sprzedają swoje nieruchomości i próbują się stamtąd wydostać i nic dziwnego, bo ja osobiście nie chciałbym tam mieszkać za żadne pieniądze. Wątpię również, że ktokolwiek zdecyduje się na kupno w tak " bardzo spokojnej i ładnej mieścinie ". Nikt i nic nie wybieli tej miejscowości. Tak naprawdę szkoda czasu sobie głowę zawracać i czytać te kłamstwa o rzekomej pięknej i spokojnej miejscowości.
  • Oj baaaaardzo nudne ma Pan życie.
  • Zgadza się sitwa rządzi
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Wikrowo(2019-08-04)
  • Piękny to jest Jagodnik. .. A to wieś jak wieś ani piękna ani brzydka.
    1
    0
    Anonimek1(2019-08-05)
  • @Anonimek1 - Głównie chodzi o ludzi tam mieszkających, same patologiczne zachowania. Dzieci też źle wychowane, chcę zaznaczyć, że nie wszyscy zapewne tacy są, ale powiem większość. Wioska niezwykle głośna to trzeba z całą stanowczością powiedzieć. Odbywają się tam wyścigi quadów, motocykli, motorowerów z uszkodzonymi tłumikami, spalanie śmieci, jazdy sam. osobowymi na pełnym gazie i wiele jeszcze innych złych rzeczy.
  • Czasami zdarza mi się tamtędy jechać do znajomych. Społeczeństwo jak wszędzie, są normalni ludzie, jest i patologia. .. Ja się odniosłem do samego wyglądu, ani ładna ani brzydka wioska i tyle. Pianie zachwytów chwalących siebie i swoje troche mnie denerwuje. Wystarczy trochę obiektywizmu, chociaż o to niektórym widać ciężko. .. .
    1
    0
    Anonimek1(2019-08-05)
Reklama