UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No i haker sam się ujawnił nazywa siebie Cogitasen, Anonimkiem, Wesołym wirusem. .. wiadomo, że mamy również wirusy telefonów czy komputerów, daje popis swojej wiedzy na temat osób tutaj piszących dość regularnie, można wyczuć że musi się wyładować emocjonalnie więc zdrowy to on nie jest. No ale choroba nie zwalnia ze znajomości prawa i jego przestrzegania.
  • Jeżeli już to cogitans....proponuję trochę bardziej zwracać uwagę na podpisy.... Wiedza moja na temat osób, które się tu wypowiadają wynika jedynie z obserwacji treści publikowanych... Ciężko jest wyrazić potrzebną opinię o człowieku, który nie potrafi myśleć....jesli ktoś twierdzi, ze odosobnione miejsce w lesie szyja bardziej zakażeniu się, niż przebywanie wśród innych ludzi...to raczej jego mózg pracuje nieprawidłowo....albo wcale....jesli ktoś zakazuje rodzinie posiedzieć na działce, zamiast w czterech ścianach....to nie zostaje nic innego stwierdzić, jak to co napisałem powyżej....jesli komuś się wydaje, że rękawiczki, które zakłada w domu na wyjście do sklepu i wraca w nich do domu uchronić go przed zakażeniem - jak wyżej....jesli się komuś wydaje, że wystawanie pod sklepem w grupie ludzi przez jakaś godzinę a następnie wizyta w sklepie....w którym być może przebywała osoba zakażona uchroni go przed zakażeniem - znowu jak wyżej....i takich przykładów absurdów można mnożyć w nieskończoność....wreszcie ostatni...jesli się komuś wydaje, że władza stoi na gruncie ochrony swoich obywateli...to mu się tylko tak wydaje i ma gigantyczny problem....bo okaże się, że w sytuacji zagrożenia i kryzysu władza schowa się tak, że jej nikt nie znajdzie....a ten ufny obywatel zostanie rzucony na pożarcie....przez cokolwiek....wirusa....kryzys....czy co tam sobie jeszcze każdy może wyobrazić.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Cogitans(2020-04-04)
  • Cieleśnie pewnie zdrowy ,umysłowo inteligentny ,choć zaburzony
    2
    0
    JakMyWszyscy(2020-04-04)
  • Tak, tak a świstak w papierki cukierki zawija. .. Podziwiam, Cogitansa, że z idiotami merytorycznie i mądrze próbuje dyskutować. Ja w odróżnieniu od Cogitansa jak to już Cejrowski powiedział: Z idiotami nie dyskutuję. Ja z nich jedynie jak to mówi młodzież: Drę łacha!!!
    1
    1
    wesoly wirus(2020-04-04)
Reklama