UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Polacy nie rozumieją na czym polega demokracja i dlatego chcą się jej pozbyć. Rzeczywiście prawie 40% ma mentalność ruską, do takich ludzi przemawia manipulacja, siła i co chyba najgorsze - wiara w lepsze jutro! Jesli znów pisokomuna dojdzie do władzy to będzie koniec Polski jaką znamy, koniec demokracji i koniec Polski w Unii Europejskiej. Choć to akurat to elektoratu konserwatywnego nie przemawia, dlatego Polska nie zasługuje żeby być częścią Europy lub jakiejkowliek wspólnoty. Będziemy sami na tej bezludnej wyspie!
  • To prawda! Zawsze moim marzeniem było być pasażerem na pokładzie statku który tonie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    2
    Sułtan kosmitów(2025-05-19)
  • Ale masz zryty beret! Ja nie chcę mówić po niemiecku!!! Twoi dziadkowie w grobie się przewracają! Polska nic za darmo nie dostała od tego niemiecko-francuskiego układu! Dość!
  • Bo ty chcesz mówić po sowiecku.
  • Jako głosujący na Konfederację muszę zabrać głos, bo mnie irytuje, gdy ktoś narzuca prorosyjskość prawicy. Jesteśmy propolscy, a naszym celem jest posiadanie neutralnych stosunków z sąsiadami. Poza tym jesteś z Elbląga i przypomnij sobie, że to za Twojej partii (po) granice były otwarte z Rosją, a przemyt kwitł każdego dnia. Polska powinna być neutralna i nie powinna być pod butem Niemiec, ale też nie powinna być pod butem Rosji. Szkoda, że macie wyprane mózgi i głosujecie na Trzaskowskiego po to by domknąć monopol władzy jednej partii. Zapomnieliście jak było 12 lat temu, gdy zarabiało się 1500 na rękę, a paliwo kosztowało 6zł/litr. Jesteście niepoważni.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    PRAWY CZLOWIEK(2025-05-19)
  • @PRAWY CZLOWIEK - Głosują, bo to "katolik". Tak bynajmniej sam twierdzi. Te zdejmowanie krzyży, udział w Paradach Wolności czy popieranie aborcji to przecież nie on. To jakaś bzdura. Dzisiaj nawet poparło go PSL Też "katolicy".
Reklama